Fotogruppen på tur til Bröderna Ivanssons bilskrot

Bröderna Ivanssons bilskrot

Tre hengivne fotografer møtte i regnet opp utenfor IFE i går søndag for å dra på fototur til Ivanssons bilskrot vid Båtsnäs, sør fra Töcksfors. Vel framme i skogen møtte en fjerde fotograf opp. Vi var heldige med været ettersom det ikke regnede så mye som det var meldt på forhand. Magne bilvrak er det, hvis man tror at det er mange som står på engen så er det mange flere i skogen rundt om.

ivanssons_1

Kjøreforbud

 

ivanssons_2

Natur vs. Maskin

 

Jeg trodde nok at vi skulle vare ganske så alene. Men jeg hadde feil, det kom jevn strøm med folk hele tiden vi var der. Var og en med en kamera i hand. Det er tydelig at det er et populært sted å besøke. Stiene går kors og tvers gjennom skogen og overalt er det nye bilder å knipse.

ivanssons_3

Mosegrønn

Nær regnet begynte å falle skikkelig etter et par timer så tror jeg at vi alle var ganske fornøyde med dagen. Tror ikke noen var misfornøyd med at de stått opp på Søndag morgen og gitt seg ut i regnet 🙂

 

//Mikael Rosenqvist