Atomic Riders trip to “Lillyhammer”

Årets MC-tur for «de tøffe gutta» gikk i år til vår berømte OL-by Lilyhammer og hadde sportslige utskeielser på menyen.


Klare for avreise

Avreisen fredag morgen var spennende med tanke på at døgnet i forveien var fylt med torden, regn, hagl, vind og sluddbyger. De fleste smilte bredt da de to som hadde kledd seg med regndress fant dette helt unødvendig i løpet av morgentimene.

Gledelig er det også at årets tur med ni deltagere viser at Atomic Riders vokser og de siste «wannabe, hangaround og prospect» medlemmene er tatt opp til fullverdige etter en relativ tøff runde med opptakskrav 🙂

Turen gikk på «melkeruter» helt frem til vi forlot Gjøvik og kjørte resten av turen opp sammen med andre trafikanter til hotellet som er velkjent for mange IFE-ansatte fra symposium-samlinger. Resten av dagen ble i hotellets, for oss, perfekte «spa-avdeling», heldigvis uten noen streng badevakt med ordenssans og lang pekefinger.

Lørdag gikk turen nordover for å teste grensene litt. Vi hadde avtalt å kjøre hjulbob i bobanlegget fra olympiske leker i 1994, og her ble det snakket om over 100km/t, og noen hvisket om 4G,,, nesten som F16,, wow tør vi dette da? Jada!

Selvfølgelig, opp i bobben med egen fører og Tommy sitt GO-PRO-actioncamera på panseret! Dette var heftig! Praten gikk frisk når alle var klatret ut av bobben og stod trygt på bakken igjen. Adrenalinet hadde fylt oss og gjort hva det kunne med kroppene til de aldrende mc-tøffingene.


3 sekunder etter målgang :p

 Her er link til video som ble tatt ned banen, hold dere fast!!

http://www.youtube.com/watch?v=_5EKgWRtkeg

Etter Norsk vegmuseum, gågate, hoppbakke og fjelltur ble igjen spa-avdelingen vårt herlige samlingspunkt med lett prat og deilige forfriskninger før vi igjen gikk ut for å besøke Giovanni Hendriksens utested.

Avreisen sydover gikk i lett regn med orkesterplass for sykkelinteresserte da vi møtte Landeveisbirken som også hadde valgt melkeruta øst for Mjøsa. Været klarnet etter noen få mil, og solen var velkommen med sine varme stråler da den ble med oss resten av turen ned langs Glomma. Avslutningen ble en deilig kopp kaffe, med vidløftige planer om neste års tur,  på kafeen ved Momarken og riksvei 22.


Liten pit stop på veien må til… 🙂

Ovennevnte opptakskrav er forøvrig å ha godt humør, lappen og en noenlunde kjørbar tohjuling…