Atomen O-løp 26. april

Thor Palmgren la samlingsplassen til idylliske Tutjern i det 4. onsdagsløpet. 44 løpere lot seg friste til duell. Bademulighetene som var nevnt ble ikke benyttet av noen, og det beste været fikk de tidligst startende.

Dobbeltseier i 2 km. til familien Thowsen/Flyvholm. Dette var en herlig fight der Jørgen & Glenn slo tilbake fra løp 2 og henviste Petter til 2. plass. Birger og Øivind beviste nok en gang at det går fort bare man unngår bom. 3. og 4. plass til disse. «Ungdommelig» også i mellom løypa der Remi tok årets første seier, gratulere. Her fulgte en debutant for året opp med 2. plass, godt løp av Morten Ulekleiv. Karlo forsvarte bronsen fra sist.

I langløypa tok Sigurd sin tredje strake seier. Jon S på 2. plass prøvde seg men må finne seg i å se at selv ut bom så ville tiden til Sigurd vært for sterk.

Det var tre sterke klassevinnere, og det var et flott o-løp i regi av Thor som også denne gang vartet opp med hjemmelaget saft til tørste deltagere.

Vi sender også en gratulasjon til en småskadet John Thowsen som er forhindret fra å løpe selv, men tre barn og tre barnebarn fullførte i god stil, sånn sett utroper vi nettopp John til kveldens vinner.

Resultatliste + Kjell vridde