Atomen O-løp 19. april

Både rent og urent trav i Nygårdsgaten da Andreas inviterte til det 3. løpet i o-karusellen vår. Solen skinte, skogen var tørr og forholdene ideelle for orientering. Start fra nettopp travbanen og vi var i skogen fra første steg. Sigurd i lengste og Willy i mellom forsvarte seieren og står med to strake. Knut Eiterheim slo til med årets første seier og sørget for at ingen har klart å doble i kort løypa så langt. Solid familieinnsats i 2 km da de 4 neste plassene her ble besatt av «Thowsen» løpere.

Både Willy og Leif justerer seg inn i mellom løypa i år, de er begge «nyopprykket» i H 70 i år. Vi vil få mange tette oppgjør her fremover, ikke minst med Karlo som løper her og er av samme årgang. Vi snakker definitivt om norgestoppen i H 70.

I langløypa ser vi at Sigurd har hatt en flott utvikling siden i høst. Frode som inngår i topp 3 blant byens syklister viser flott orienteringsform selv om det er sykkeltrening som blir prioritet alle andre ukedager.

Det samme kan sies om dagens arrangør, Andreas. Han er en av landets aller sterkeste syklister i H 50 og laget et flott orienteringsløp til oss. 47 løpere stilte til start.

IMG_2840 (2)

Resultatliste + Kjells vridde

Beste hilsen

Atomen BIL