Atomen O-løp 21. september

Atomen Champion ble arrangert på Lille Erte på helt nytt kart onsdag 21. Øyvind Helgerud hadde laget tre krevende og flotte løyper, han fikk godt betalt for strevet da han la seg helt i toppen av arrangørmesterlista med 57 løpere, vi gratulerer.
Det var 2 km løypa som gav den største overraskelsen, her gikk Anette Kvansdal til topps for første gang i år etter en flott utvikling i løpingen. Liam Wingstedt som allerede er på vinnerlista som regjerende stafettmester løp inn til en flott 2 plass, kun 23 sekunder fra seier. Deretter fulgte masse rutine med Birger, Tor og Thorbjørn innenfor 5 minutter.
I mellom løypa har det dukket opp nye karer helt i toppen den siste tiden. Dette gav en jevn og spennende duell, men Tom som har dominert løypa gjennom sesongen holdt unna og vant med et drøyt minutt til Morten U. Jarle og Remi fulgte på plassene bak.
I langløypa stilte Emil W. i sitt første individuelle løp for året og forlenget seiersrekka med god margin til Sigurd. Kampen om 3. plassen var tøffere, her kom Jon S, Pål og Frode på rekke og rad i løpet av 30 sekunder.
I fjor hadde vi en konkurranse som samlet over 40 deltagere, i år har vi 3 på 50 tallet. Dette er en økning vi kan være stolte av alle sammen, og sannelig ser det ut til at vi skal klare å bryte 900 grensa på årets siste løp førstkommende onsdag fra Høiås. Vi gjør iallfall alt vi kan og lokker med kaffe og kaker, en kort premieutdeling inne på hytta og kanskje en diskusjon om o-sporten generelt og Atomen karusellen forøvrig. Her er alle velkommen om du er debutant eller har vært med hele sesongen!
Dette løpet var på en måte “all time high”, masse deltagere og solid løping. Unge løpere høyt oppe i noen av løypene, klare til å klatre videre, mens vi “voksne” holder stand etter beste evne og etablerer et fantastisk og inspirerende “klatrestativ” til de yngste. Rett og slett herlig dugnad og lek på samme gang.

21sept-1 21sept-2

Resultater