Atomen O-løp 14. september

Atomen o-løpet 14.9 ble en knallsukse med rekorddeltagelse. Espen Glomsrød hadde funnet et flott kart over Prestebakkefjella og 49 løpere lot seg friste til en flott og utfordrende dag i skogen. Kotløypa ble dominert av voksne gutter, Birger tok en seier i en lang rekke slike. Mer overraskende var det at Harald W. slo til med en sterk 2. plass. Tor Hernes på 3. har vi sett helt i toppen før. På 4. fulgte en ung gutt, Petter Flyvholm med høy fart hadde mange strekk med beste tid, ungås den store bommen vil Petter kunne knuffe seg inn helt øverst. I mellom løype var det et jevnt oppgjør mellom Remi Johansen og Morten Ulekleiv. Disse lånte 1. plassen d idet Tom Hansen stod over. Kanskje disse unggutta kan gi den seiersvante Tom kamp fremover. I lang løypa vant Jon S, den gang med litt større margin en vanlig.
49 deltagere gir oss tro og håp om å passere 900 starter før siste løp er over.

Resultater