Atomen O-løp 3. august

Høstsesongen startet med herlig o-løp fra Ertemoen. Kjell Haugseth laget tre fine løyper og 40 deltagere på tid, 2 «nybegynnere uten tid», gav et imponere deltagerantall. Spesielt tatt i betraktning at ferien ikke er avsluttet for alle.

Etterlengtet dameseier av Eli Drøivoldsmo i kortløypa. I alle løypene fikk vi dameløper innenfor topp 4, og Ellen tilbake på toppen av «vridde lister». Vi går en spennende høstsesong i møte. Vi legger også merke til en 14 «poenger» av Trygve Fosse, sist Trygve hadde topp plassering skyldte han på at han var kjent, det gjelder iallfall ikke denne gang!

I mellom løypa var det Halden Arbeiderblad som bet godt fra seg med dobbeltseier. To blad Morten sørget for dette, henholdsvis Ulekleiv og Paulsen, vi gratulerer, pusser skoa og gjør oss klar til revansje. I langløypa har vi sett en flott utvikling av Sigurd, som vant vårens siste løp og likegodt fortsatte på topp i høstens første. Det er en utfordring å forbedre o-teknikken når løpsformen og farten er veldig god, dette ser Sigurd ut til å klare på beste måte.

Resultatliste + Kjells vridde liste

Onsdag 10-8 er det Trond Glomsrød som ønsker velkommen til o-løp på Hauglund kartet, med fremmøte på badeplassen ved Store Erte.

Alle er velkommen, nærmere info kommer!

Beste hilsen

Atomen BIL /o-gruppa