Atomen O-løp 15. Juni

Onsdag 15. juni arrangerte vi vårsesongens nest siste løp. Det summerte seg til 34 deltakere pluss arrangør, som må sies å være svært godt oppmøte på noe som for mange virket å være en travel ettermiddag.  Jon Steinar, Pål og Kjell Tommy tjuvstarta på formiddagen og unngikk da sannsynligvis det som syntes å være dagens minus – knott.  Få, om noen, kunne rapportere å ha startet løp fra grustaket tidligere og tilbakemeldingene på terrenget var entydig positive. Enkelte fra kortløypa gikk så langt som å foreslå at neste år så tar vi samme runden, bare motsatt vei 🙂  Etter løpet fikk vi også snakket litt med grunneier som virket svært positiv og det er mye terreng igjen som evt. kan utnyttes neste sesong.

Resultatmessig var det svært tøff konkurranse i mellomløypa denne kvelden. Det så lenge ut til at Ellen skulle dra i land seieren, men en liten bom på fjerdeposten gjorde at Tom fikk det nødvendige forspranget som han holdt helt til mål. Jol Anders tok sesongens første seier i kort – vi gratulerer – og en enda mer rutinert Mjølnerød hentet oppskriftsmessig hjem topplassering i lang.

Vi legger ut bilde av kortløypa slik at de som ikke fikk deltatt i går kan ta en liten studie av utfordringene. En trøye ble funnet i veikanten ned mot Nordtorp og vi etterlyser eieren som kan få den tilbake ved å kontakte Asgeir på e-post asgeird@ife.no

kart

Resultatliste-2016-06-15