Atomen O-løp 8. Juni

Nydelige rammer rundt Atomen o-løpet i går som ble arrangert fra Bjørbekkmoen i Rokke.

Karlo hadde lagt tre flotte løyper hvor fremkommeligheten varierte noe, mens de o-tekniske utfordringene kom på rekke og rad. Arrangøren ble belønnet for solid jobbing med 47 deltagere og 2. plass på lista!

Vertskapet gjorde kvelden ekstra trivelig ved å legge til rette for oss. Hege Rørberg kokte kaffe og Ole M Svendsby stablet frem sittegrupper. Tusen takk til dere begge. Ole Morten benyttet anledningen til å gjøre ett lite “come back” til o-sporten og kom flott igjennom løypa, håper det gav mersmak.

Jon S og Hege hadde gjort istand 3 marsipankaker, denne gangen markerte vi 400 starter allerede i løpet av Vårsesongen. Vi kunne forskyne oss med fortjent kaffe og kake allle sammen.

Resultatmessig var det mye flott løping. Stafetten forrige uke gav 3 nye navn påvinnerlista, mens denne gang var det 3 kjente travere som vant, altså ingen forlengelse av vinnerlista, men mange var veldig nærme. Randi i 2 km var ikke langt bak Kjell Tommy. I 5 km er det Sigurd som er på offensiven og er stabil på bedre og bedre nivå, 2. plass denne gang. Jon S ber ikke mer om nedjekking, men klamrer seg til 1. plassen en uke til. I 3 km holdt Tom unna for to Rokke gutter, Jarle og nevnte Ole Morten fulgte på 2. og 3. plass etter solide løp i årsdebutten begge to.

På ratingen var de 2 km som var i skuddet. Vi fikk følgende vinnere og vi gratulerer følgende med gode løp og forbedring på ratingen!

Makoto Tsuiki Randi Sollie Husa Bjørn Andreassen Sigurd Myhre Hernes Tor Ytterbøl Johanne Bjørlo Thorbjørn

Ratingen sendes til alle på e-mail lista, fliken “løp 10” er oppdatert med endringer.
På bildet nytes kaffe og kaker i solveggen. Karlo diskuterer veivalg med Morten Ulekleiv

IMG_3412 IMG_3417

Resultatliste-2016-06-08

Neste løp blir også i Rokke, da fra Buckholm i enden av Rokkesletta på Akselås kartet. Velkommen til alle!

Atomen BIL o-gruppa