Atomen O-løp 18. mai

Nytt flott o-løp fra Sønstervold i Rokke på onsdag 18. mai. Bjørn og Tone inviterte til det tradisjonelle o-løpet der vi løper annen hver gang. Tobro åsen det ene året  og Hjerterødåsen det andre. Denne gang løp vi på Nord/vest siden. Løypene var flotte, terrenget flott og været var som det alltid er på onsdagskveldene, helt perfekt for orientering. 44 deltagere, 1 bak rekorden, gir et snitt pr. løp på over 40 så langt i sesongen.

Mange «debutanter» dukket opp, til stor oppmuntring for alle som deltar.

Resultatmessig fikk vi en etterlengtet seier i 2 km. Her var det Trude som etter en solid bom på 1. post justerte kompasset og løp inn til årets første seier, dette var samtidig årets første dameseier. Vi gratulerer! I 3 km er det Telemarkingen Tom som har et eget gir, ny seier og det ser ut til at det bare er en ny strekk i leggen som er en trussel for seiersrekka. I 5 km ble det ny seier til Jon S, men her er det mange som nærmer seg, Pål med høy fart, Sigurd med høy fart, Frank som nesten ikke bommer.

Bildene formidler god stemning etter løpet. Det diskuteres veivalg, det tøyes, det fortelles om små og store bommer. Arrangørene Tone og Bjørn kan glede seg over 44 fornøyde deltagere. Her er det Karlo og Eli som oppdaterer seg med strekktider.

 IMG_3290
IMG_3288

Resultatliste + Vridde resultater 18.mai