Atomen O-løp 4. mai

Nytt flott o-løp i går fra Asakveien.

Vi har i mange år latt oss bli fullstendig bortskjemt med herlig servering etter avsluttet orienteringsløp hjemme hos Rutt Glomsrød. Også denne gang ble vi servert vafler, kaffe, saft og bakevarer. Tusen takk fra 42 deltagere som fullførte løpet. Værgudene smilte til oss enda en gang da Martin og Tor inviterte til o-løp på Venåskartet. Martin hadde lagt 3 flotte løyper, litt mer stiløping og veivalg enn vanlig. Atomen o-løpskarusell har nye løypeleggere hver gang. Dette gir en flott variasjon og uforutsigbarhet i type løyper, og gir karusellen en allsidighet vi ikke opplever i andre o-arrangement i regi av orienteringsklubber. Med dagens flotte innsats fra 3 arrangører er vi på høyde med et hvert annet o-løp. Den lille forskjellen ved at alle kan se løypa før start er med på å fjerne en stor del av jobben med arrangementet, og gjør det hele gjennomførbart med få arrangører og dermed flott løpstilbud uke etter uke. 42 deltagere er 3 fra tangering av rekorden,. fortsetter denne oppslutningen ligger vi ann til bløtkakeparty (ved passering 500 starter) før ferien.

Resultatmessig kjenner vi igjen toppen i 2 km. Jeg tror det er 3. gang i år at Birger vinner med Jol Anders på 2 plass. I tre kilometeren jaktet Tom sin 4. strake men debutant Bernt Henrik løp seg inn som vinner nr. 9 for året og henviste Tom til 2. Dermed har alle løyper 3 forskjellige vinnere etter 5 løp.

 For egen del er jeg veldig fornøyd med oppslutningen så langt. Vi har en herlig bredde blandt løperne og alle har noen de kan måle krefter med. Selv så må jeg bare få iverksatt “ratingen” jeg har snakket om i mange år. Hensikten med den er å etablere et system der vi alle har et tall på nivået vårt. Da vil vi kunne oppnå flere ting. Vi vil kunne se hvem som har gjort et løp mye bedre enn vanlig, kaller vi de vinnere vil vi ha ett system der vi vinner og taper annenhver gang alle sammen. Samtidig vil dette være et motiverende “klatresystem” for ungdom som vil kunne oppleve rask og målbar fremgang. 

På bildet ser vi to spreke damer, vertinnen Rutt med fjorårs vinner Asbjørg til høyre. Arrangør Martin har full kontroll på 42 deltagere og har permitert kollega Tor Hveding. På verandaen nytes kaffe og vafler. På bildet ser vi Thorbjørn, Tor, Asbjørg, Liv Edle og Willy.

 

 

IMG_3204 IMG_3196 IMG_3201

Resultatliste 4. mai + Kjells vridde resultater

Vi takker for flott insats og gleder oss til neste onsdag. Da inviterer Johnny Kitterød til nytt løp fra Eskeviken Gård og et flott men sjeldent brukt terreng.

Atomen BIL