Atomen O-løp 27. april

Enda et Atom o-løp er unnagjort i nydelig vær, alt for kaldt for bading men helt ideelt for orientering. 36 løpere lot seg friste til en skogstur på Røsnesåsen og ingen angret på det. Jon Steinar hadde gjort klar 3 løyper. Arrangøren var i kjent stil bekymret, denne gang for at løypene skulle være for vanskelige og krevende. Deltagerne  ble i tur og orden advart om vanskelige poster, mulig at dette virket på en slik måte at orienteringen ble skjerpet, iallfall ble det gjort mange løp nesten uten bom.

Vi er godt vant til emit brikkene nå, startposten ble plassert 600 meter fra samlingsplassen og alle nullet brikka og alt fungerte. Det nye denne gang var at også mål var plassert litt unna parkeringen og samlingsplassen. Dette for å slippe en kjedelig asfaltvei på slutten, også dette fungerte særdeles bra.

Vinnerlista for året ble forlenget til 8 denne gang, da hurtigtoget Bjørn Brække gikk rett i postene og i fin fart fullførte 2 km. Gratulere med seieren til en «nesten» debutant. I 3 km. klarte formsterke Tom å forsvare sine seire og står nå med 3 på rad, gratulere. Jevnest var det i 5 km. Svend Arne kom inn til en meget god tid, men Frode klarte men noen små sekunder å lure seg foran. Sigurd hadde raskest tid i løypa men hadde funnet feil h.pkt på 3. siste post.

Resultatliste

På bildet ser vi en glad gjeng. Fra venstre Martin, Kjell, Bjørn, Trygve, Willy, Liv Edle, Marit, Sigurd og Mario, bakerst skimter vi Bjørn.

Vi ser 3 fornøyde løpere:  Bjørn til venstre, Tom til høyre, i midten Hans Martin.

3 generasjoner Thowsen fullførte den vriene 2 km løypa i fin stil. Bestefar John, Elise og tante Mette.

IMG_3181 IMG_3175 IMG_3171

Takk for flott innsats!

Beste hilsen

Atomen BIL o-gruppa