Atomen O-løp 20. april

Nytt vellykket Atomen o-løp fra Krusæter onsdag kveld. Denne gang lot Willy oss gå litt opp i den bratte bakken i lysløypa til startpunkt. Det satte vi stor pris på alle sammen, da det er lettere å kontrollere melkesyra når høydemetre kan gjøres unna i rolig oppvarming før start. Som vanlig var det tre alternative løyper med samme vanskelighetsgrad. Terrenget var nydelig, det er alltid fint å løpe orientering, men det er allikevel litt ekstra fint tidlig på våren. Løvblader har ikke sprunget, dermed er sikten i skogen ekstra god, gress har ikke vokst til, dermed er det litt lettere å løpe.

Tangering av løyperekorden, 45 deltagere samt 2 arrangører gjør at tallet 47 blir nådd, igjen gratulerer vi hverandre med flott oppslutning. Vinnerlista ble ikke veldig forlenget, Jon S vant langløypa og dermed står vi med 7 vinnere så langt for året. Tom forsvarte seieren i 3 km løypa fra forrige onsdag, og ble førstemann for året til å ta «dobbel seier». Birger virker å være i særdeles god form i 2 km, lånte bort øverste trinn på pallen på forrige løp men tok steget tilbake denne gang og står også med 2 seiere.

Resultatliste + vridde resultater

Det virker som vi har fått veldig fin flyt i arrangementet. Det nye systemet med bedre orden i emitbrikkene nyter vi alle godt av. Spesielt når resultatlista skal settes opp, nå gjøres dette på mindre enn fem minutter!

Vi gleder oss til neste onsdag og nytt o-løp på Svalerødåsen.

IMG_2966

 IMG_2971

På bildene er det Kjell Tommy til venstre og Thor som diskuterer veivalg med arrangør Willy, på neste bildet er det sist startende Jens Erik til venstre og Bjørn Axel som er veldig fornøyd med fine løp. Willy er også glad, 45 fornøyde løpere og alle har funnet tilbake til mål.