Sesongavslutning for o-gruppa på Høiås 30. september

IMG_2440

 

O-gruppa markerte at en flott sesong var over. O-løp hver onsdag, 20 i tallet fra april til ut september, kun avbrutt av juli ferie.

Siste løpet var lagt opp som jaktstart der løperne fikk handicap i forhold til tidligere resultater og antatt styrke. Dette gir at det tetter seg til på slutten av løpet og det er ofte små marginer i forhold til å komme først i mål. Birger, Karlo og Pål vant hver sin løpere, med mange konkurrenter rett bak.

Noen valgte å stå over jaktstart og i stedet ta det hele som et vanlig onsdagsløp, og da la vi spesielt merke til Mette Flyvholm, John Thowsen og Randi Solli som løp i pulje og tok 3 km i fin stil og kunne spurte til mål i fin fart.

Kaker og premieutdeling inne på Hytta etter løpet er blitt en tradisjon.

Det deles ut premier i 6 disipliner, IFE Champion, Stafett, beste arrangør, flest poeng (der det justeres for alder), jaktstartmestere og flest deltagelser. Vi legger ekstra merke til Leif Bokerød og Willy Grønstad som har fått med seg vært eneste onsdagsløp i sommer, Thor Palmgren fulgte opp på 3. plass med 19 og manglet dermed et løp.

Atomen har tradisjoner langt tilbake på 60 tallet med disse løpene. Det hele er basert på dugnad med 20 forskjellige arrangører gjennom sesongen. Dette gir varierte løyper og dermed nye og spennende løyper hver onsdag. Stor takk til disse men også en stor takk til oss selv som løper og gjør det hele til en spennende opplevelse for oss alle.

Jon S fikk takk for innsatsen med vin og klem fra de fleste dameløperne, dette til stor inspirasjon for god innsats også til neste år.

Takk til Liv Brevig som normalt venter til nattløpet med å debutere ( Emoji), men som hver uke gjør flott innsats med å legge ut tekst og bilder på bloggen (atomen.hrp.no). Takk også til Hege Nilo som stadig baker til avslutningene. Over 600 starter var en liten økning i forhold til jubelsesongen 2014, dette til tross for 1 færre løp, vi gratulerer oss selv, og gleder oss til april og ny sesong som altså er «rett rundt hjørnet».

IMG_2452 IMG_1814

På bildene ser vi konsentrert løpere før start (øverst). Vi ser Pål, Tom, Leif, Willy og Trude som er noen av premievinnerne og vi ser fornøyde løpere som kan forsyne seg med fortjente kaker.

Beste hilsen Atomen BIL