IFE-løp onsdag 23. september

IMG_2432

Siste ordinære Atomen o-løp gikk fra Bønsmosen, litt syd for Prestebakke. Etter regnvær gjennom tirsdagen og onsdags formiddag stakk solen gjennom skylaget ut på ettermiddagen, tidsnok til å gi nødvendig tørke og løpsforholdene var ideelle.

Espen Glomsrød hadde funnet et flott kart over Prestebakkefjella, terrenget er nydelig å løpe i, og flotte løyper som samarbeidet godt med høydekurvene gjorde o-løpet til en herlig opplevelse. Ikke engang hjortelusa som er i full blomstring for tiden kunne ødelegge en flott kveld i skogen. 30 deltagere så sent i sesongen, så langt fra sentrum, er vi alle stolte av.

Resultatmessig legger vi merke til Atomen denne gang, de var ubeskjedne nok til å stikke av med seieren i samtlige løyper. I kort løypa var det Thorbjørn som beviste at seieren for 14 dager siden ikke var tilfeldig, med Birger og Unni hakk i hæl. I mellom løypa var det Asgeir som kunne juble for årets første seier og ble vinner nr. 27 for sesongen. I langløya var IFE ubeskjedne nok til å ta dobbeltseier med Jon S og Pål. Vedlagt er 5 km løypa med Jon S sitt vinnerveivalg, vi noterer noen nybegynner feil inn til 1. post og ut av siste post.

Resultatliste + Kjells vridde

Dermed gjenstår kun jaktstarten (pluss nattløpet) neste onsdag. Da blir det dobbeltdugnad, først o-løp, deretter kake og kaffe med premieutdeling inne på Høiåshytta.

Når vi kaller det dugnad så er det fordi dess flere som tar seg tiden, dess morsommere er det for oss alle. Og om du ikke har vært med på Atomen o-løp før i år så er du hjertelig velkommen til å debutere på årets siste onsdagsløp. Dusj på Høiås etter løpet!

Beste hilsen

Atomen BIL