Atomen Championship 16. september 2015

Flott innsats i regntung skog på onsdag da årets Atomen mesterskap ble avviklet. Vriene løyper men ikke verre enn at samtlige i kortløypa fant fint igjennom. Øivind hadde lagt flotte løyper som samlet 26 deltagere i årets 3 siste løp, som altså var mesterskap. Tom og Mathilde gjentok bedriften fra i fjor og gikk helt til topps i de to korteste løypene. I langløype rykket fjorårets sølv og bronsevinnere ett hakk opp og tok denne gangen gull og sølv. Vi gratulerer Frode og Willy.
564 deltagelser så langt i sesongen bekrefter at vi har stabilisert oss på et solid nivå, en liten økning i forhold til 2014 sesongen.
På bildet ser vi Mathilde som ble vinner av kortløypa posere sammen med Selma i et tidligere løp.

IMG_1318 kart

Resultatliste – 16. september + Kjells vridde resultater

Neste onsdag er det Espen Glomsrød som arrangerer løp i Prestebakkefjella, et herlig skogsterreng. Alle er velkommen.