Atomen O-løp 9. september 2015

Rekorddeltagelse i Atomen o-løp.
Vi har lenge ventet på å passere 40 deltagere i onsdagsløpene våre. Nå behøver vi ikke vente lenger. 42 løpere møtte opp på bommen på Høiåsveien i flott høstvær. Asgeir og Eli kan dermed glede seg over å trone alene på arrangørtoppen med tallet 44, gratulerer så meget til dem og alle oss andre.
Resultatmessig var det familien Bjørlo som kunne gjøre seg ekstra bemerket. Seier i langløypa til Kjetil var èn i en lang rekke, men pappa Thorbjørn slo også til med seier. Dermed fikk vi vinner nr. 26 for året, og også vinner nr. 3 i Bjørlo klanen, da også Asbjørg er å finne på vinnerlista.
I mellom løypa fikk vi en ny seier av Thor Palmgren, mannen vi mistenker å være mestvinnende gjennom alle tider på Atomen løp.
Forøvrig ser vi mange gode løpere med fine fremganger, og mange tette dueller. Denne gang var det merket ca 1 km til start, og vi fikk gått oss gode å varme opp bakkene til Høiås kombinert med en hyggelig orienteringsprat. Atomen BIL er takknemlig for innspill i forhold til hvordan ting skal gjøres, Harald Wibye foreslår å kopiere Oslo med å sette opp startlista og legge til rette for at den enkelte kan føre opp resultatet sitt, dermed har vi også full resultatservise. Vi ser også behovet for en enklere nybegynnerløype, iallfall vurderer vi å gjenninføre denne, vi hadde som kjent dette i 2013 sesongen.
På bildet en fornøyd arrangør Asgeir, omkranset av sprekingene Hans Martin, Morten, Endre og Kjell. Vi ser også far og sønn Bjørlo, beklager at det faller noe skygge på Kjetil på bildet, men orienteringsmessig har den karen aldri vært i skyggen av noen.

IMG_2368 IMG_1601

Resultatliste 9. september + Kjells vridde liste

Vi ønsker velkommen til neste uke, da er det IFE Champion som gjelder, Øivind Helgerud er løypelegger og løpet vil starte på Raet parallelt med Rokkesletta. Velkommen!

Beste hilsen
Atomen BIL v/Jon Steinar