Atomen O-løp 2. september 2015

Vicus i fokus i Atomen løp nr. 17.

Gårsdagens Atomen o-løp ble arrangert fra Nyborg på Aspedammen med Frode Bokerød som løypelegger. Været var flott med noen korte regnbyger innimellom. Det er tradisjon ved onsdagsløpene, at når 500 starter er passert serveres det marsipankake, med 29 deltagere i går kom kakefesten litt på forskudd da vi mangler 7 starter på det magiske tallet. Uansett er kaka vel fortjent og ment som en stor takk for innsatsen til både arrangører og deltagere.

Resultatmessig ble det litt bomming for mange, da orienteringen må betegnes som krevende. I mellom løypa ble det dobbeltseier til familien Orud med pappa et lite hakk foran. I kortløypa opplevde vi å få to vinnere, begge nye for året. Ole Jakob og Anne Marit deltok i sitt 2. løp for sesongen og klarte å få nøyaktig samme tid i mål. Begge disse har forbindelse til eiendomsselskapet Vicus, noe også vinner av langløypa har, dermed utpeker vi Vicus som det firmaet som utmerket seg i går med ikke mindre enn 3 seiere. Fin trøst for Vicus som i eiendomsbransjen fremstår noe tannløst.

På bildene er det Bjørn som får fortjent kake, mens Rolf Arne, Øivind, Frode og Willy diskuterer veivalg. Ole Jakob og Anne Marit gratulerer hverandre med delt seier, Rolf Arne i fin fart i skogen og Johanne stempler på siste post.

IMG_2342 IMG_2223
IMG_2315_2 IMG_2295

Resultatliste 2. september + Kjells vridde liste

Terminlista sier 4 løp igjen i tillegg til nattløpet 30.10.

Velkommen neste onsdag, mer info kommer

Atomen BIL