Atomen O-løp 26. august 2015

30 spreke bedriftsorienterere lot seg på ingen måte stoppe i regnværet i går. Det er onsdag kveld og da står orientering på programmet. Pål hadde forberedt 3 tøffe løyper og stilte hus og garasje til disposisjon. Vi la spesielt merke til god jobbing med plassering av start og målbrikke, det resulterte i ingen «feilstempling» her, deilig saft etter løpet ble verdsatt selv om det var fuktig nok i skogen. Delt 8. plass i arrangement mesterskapet så langt til tross for regn!

Dagens vinnere var gjengangere med Birger, Karlo og Kjetil. Gratulerer med solide løp. Vi ser at rett bak disse er det mange som ennå ikke er på vinnerlista, sånn sett ligger det an til forlengelse av denne før sesongen er over.

På bildet diskuterer en fornøyd arrangør veivalg med Leif. Vi ser også Thor som ikke behøver å frykte et regnskur på hjemveien.

 IMG_2177

 IMG_2164

Vi nærmer oss 500 starter for sesongen, 464 så langt. Dvs. bløtkake party neste onsdag om været holder noenlunde.

I følge Atomen BIL Terminliste 2015 er stedet Aspedammen (Nyborg).

Resultatliste + Kjells vridde liste

Beste hilsen

Atomen BIL