Atomen O-løp 12. august 2015

Da er høstsesongen godt i gang, to flotte løp er unnagjort. Andreas arrangerte forrige onsdag fra Ertehytta og denne gang hadde Trond G løpet fra Prestenga i Rokke. Terrenget var nytt for de fleste, og kanskje litt tøffere enn vi hadde ventet. Heldigvis tok Trond feil av målestokken, og løypene ble 25% kortere enn tenkt. Dette passet bra for de fleste.
Vi teller stadig inn nye vinnere, og noterer Birger som vinner nr. 21, Leif som vinner 22, dette var forrige onsdag. Denne gang var det Bjørn Husa som forlenget vinnerlista ved å vinne kortløypa. Gratulere som vinner nr. 23!
Det samme må sies til far og sønn Bokerød, dobbeltseier til familien i langløypa var et sterkt resultat. I mellom løypa fikk vi en “come back” seier av Tom, håper leggen holder ut sesongen!
Vi var 24 deltagere sist og 29 denne gang. Vi er mange gjengangere på våre løp, men innimellom dukker det opp “debutanter”, dette til stor glede for både  arrangører og løpere. På Prestenga kunne vi gjennkjenne o-drakter både fra Moss og Skaukameratene.
For egen del gleder jeg meg stort over jevn og solid deltagelse og konstantere at vi er mer enn nok løpere for å teste “ratingsystemet” som jeg har pratet om i årevis. Denne vil ha noen av fordelene som Kjell sine vridde lister har, men samtidig gi kompensasjon på tidligere resultater.
På bildet ser vi arrangør Trond Glomsrød med “unggutten” Tor Wøien klar til start.
IMG_2133
Beste hilsen
Atomen BIL Jon S
Resultatliste