Atomen O-løp 17. juni 2015

Det tiende og nest siste Atomen o-løpet før sommerferien gikk fra Rokke Mølle i går kveld. Vi fikk låne en flott opparbeidet gruset plass av Roger og Monica, og med solide forberedelser fra arrangøren Karlo med blant annet oppsatt telt som gav ly for regnet, kunne løperne rolig gjøre sine siste forberedelser under tak.
Det var merket til start og det var merket fra siste post til mål. Dette gav assosiasjoner til gode gamle kretsløp fra 70 og 80 tallet, og vi sier det igjen, opplevelsen og gleden med Atomen o-løpet er helt på høyden med det mange av oss husker fra «storhetstiden».
Vi fikk som vanlig tre løyper å velge mellom, 9 løpere i hver løype gav et deltagerantall på 27, noe vi er svært fornøyd i det lette sommerregnet.
Forrige onsdag fikk vi en «ny vinner» da Endre tok seg av kortløypa, Willy vant langløypa(men var allerede registrert som stafettvinner) og Karlo fikk godkjent seier til tross for litt uryddig stempling i slutten av sitt løp. Dermed stod vi med 16 «vinnere» før dagens løp.
Vinnerlista ble forlenget i går da Johanne for første gang tok steget helt til topps i kortløypa etter jevn og fin løping nesten uten bom. At «ferskingen» Hans Martin overrasket med å  vinne mellomløypa var enn litt større oddsbombe. Dermed har vi registrert 18 forskjellige vinnere på 10 løp så langt, og vi gleder oss over jevn konkurranse i alle løyper.
Terrenget var som sagt på forhånd, herlig skogsterreng, kartet det samme og løypene hadde en vanskelighetsgrad som gjorde at tempoet måtte varieres, vi kunne ikke la løpsstyrken bestemme farten i dag.
På bildet ser vi en arrangør som har full kontroll og som assisterer løpere på vei til samlingsplass, mens de tre spreke damene smiler etter å ha kommet først til mål. Johanna til venstre vant dagens 2 km, Tone i midten og Heidrun smiler også etter flotte løp.

IMG_1788 IMG_1773

Resultatliste + Kjells ‘vridde’ lister

Og neste onsdag ønsker Gabriella velkommen til Sverige og  Iddefjorden SKs «Klubbstuga»

Beste hilsen

Atomen BIL /Jon Steinar

Your email address will not be published.