Atomen O-løp 3. juni 2015

Jentekveld i Asakveien i går!

Gutta stakk av med samtlige seire  i forrige uke, men denne gang slo jentene tilbake. Cathrine kontrollerte greit inn til seier i mellomløypa, pappa Karlo ble denne gang henvist til 2. plass, 4 minutter bak. I kort løypa var det Asbjørg som slo til og gjorde et solid løp, seier med  over 10 minutter er imponerende. Da var det bare 5 km som gjenstod, men her la Ingunn inn ett par småbommer og nøyde seg med sølv, dermed kunne Jon S sikre seieren i denne løypa. Kun «gutteseiere» i langløypa så langt i år, men det er ikke lenge før første dameløper er på toppen også her.
Martin kunne glede seg over solid fremmøte med 36 deltagere og vi fikk «leke» oss i flotte løyper,16 -17 poster ble benyttet.  Dette er mer enn vi er vant til. Forskjellige løypeleggere gjennom sesongen gir oss en o-karusell som er særdeles utfordrende og flott med tanke på variasjon.
Mamma Ruth hadde som vanlig stått på hele dagen og kunne servere ett herlig kaffe og vaffel bord, tusen takk for flott oppvartning.
Det 8. løpet av 21 er nå unnagjort. Med 2 «nye» vinnere i går er vi oppe i 15 vinnere totalt.
Atomen BIL føler at o-karusellen er særdeles vellykket i forhold til å tiltrekke seg løpere som løper fort, gruppa som har som fokus å finne postene og ikke er opptatt av tiden kunne vi tenke oss var større. Det er her vi ser for oss en naturlig rekruttering inn i sporten og aktiviteten. Sånn sett  oppfordrer vi alle til å invitere med seg kjente, også folk uten særlig o-erfaring.

Er du interessert er det fint om vi får deg på e-mail lista vår, der kommer resultat lister kjapt, invitasjoner blir lagt ut og ikke minst eventuelle endringer om tid og sted for løpa kommer her. Send beskjed til Jon S på 90611260 eller jonsm@hrp.no!

Resultatliste + Kjells vridde liste

Under ser vi Cathrine klar til start, mens Karlo gjør sine siste forberedelser. Til høyre er det nettopp Karlo som kaster seg ut i skogen og  tar opp jakten på sin datter. Pål, Cathrine og Ingunn kom samlet til mål, her diskuteres veivalg og ufrivillig bomming. Cathrine smiler etter seier i 3 km, og Ingunn det samme etter 2. plass i 5 km. Pål som er kjent for særdeles høy fart i skogen ble nr.  4. Familien Øvre åpnet sterkt, Fridtjof ledet sin løype i starten men fikk noen småbommer. Nederst til venstre kan løperne nyte kaffe og hjemme bakst på verandaen til vertinnen, nederst til høyre kan 4 generasjoner Glomsrød smile etter at det verste «kjøret» er over.

IMG_1638 IMG_1652
IMG_1690 IMG_1688
IMG_1658 IMG_1694

Beste hilsen

Atomen BIL v/Jon Steinar

Neste løp: 10. juni    Isebakke/Unnebergåsen v/Bjørn A. Gran

Asgeir

Kan skrive under på at kvalitet på både løyper og servering var akkurat så god som det står her. Flott reportasje Jon Steinar.