Atomen O-løp 27. mai 2015

Gårsdagens o-løp fra Venåshytta med innlagt grilling samlet 36 løpere til start. Dette antallet var arrangøren svært fornøyd med, og kvalifiserer til «sølvplass» for Thorbjørn. De siste onsdagene har vi hatt en tendens til gjengangere helt i toppen av listene på alle løypene, dette så vi ikke noe til denne gang, da Kjetil, Jarle og Rolf Einar kom inn som «nye» vinnere i henholdsvis 5, 3 og 2 km løypene. Dermed har vi 13 vinnere etter at 7 løp er unnagjort.

Venåsmarka er kjent for de fleste, men det går på ingen måte ut over orienteringsopplevelsen. Flotte løyper, flott terreng vi nyter det alle sammen.

Gimle IF har i alle år gjort en kjempejobb med anlegget på Venås der ikke minst sittegrupper og griller m.m. er på plass. Alt ligger til rette for på en enkel måte ha et flott arrangement. Grillingen ble besørget på beste vis av John Eidar Simensen, stor takk til Atomen BIL «hovedstyre» .

På bildet med  to blad Bjørlo smiler en fornøyd arrangør mens «junior»( med noe skygge) også kan smile etter en klar seier i langløypa. Familien Fristad representerer nykommerne denne onsdagen, jentene har gjort Haldensere av seg mens far og mor (i bakgrunn)er på besøk fra Bergen. Nederst ser vi noen av jentene som er å finne i 2 km løypa, fra venstre: Tone, Johanne, Asbjørg og Hiroko.

 IMG_1604  IMG_1616
  IMG_1606

Resultatliste + Kjells vridde resultater

Neste onsdag, 3. juni, er det nye muligheter på det samme kartet med  Martin og Tor som arrangører. Velkommen!

Beste hilsen

Atomen BIL/ Jon Steinar