Orientering 20. mai

Et nytt flott orienteringsløp i bedriftsorienteringskarusellen gikk av stabelen i solskinnet fra Sønstervold i Rokke i går kveld. 33 løpere hadde funnet frem. Disse fordelte seg omtrent likt på 2,3 og 5 kilometersløypa. Bjørn og Tone hadde laget flotte løyper som ikke står tilbake for det man opplever i “vanlige” o-løp i regi av o-krets og o-forbund. Opplegget med start når du kommer slik det passer deg best innenfor en drøy time, er et opplegg som faller i smak for en stadig større gruppe o-løpere/mosjonister.
En spesiell velkommen til våre nykommere, og det er god plass til veldig mange fler!
Resultatmessig var det mye solid løping i går, og vi registrerer også noen jevne og spennende familiefeider.
Kjell gjør enn flott jobb med vridde resultatlister, denne gang kjenner vi igjen Ellen på toppen, en posisjon hun igrunn eide gjennom hele fjorårssesongen, velkommen tilbake! Minner også her om nytt opplegg. Det er de 12 beste resultatene som teller når Kjell i slutten av september skal kåre byens sterkeste bedriftsløper i orientering.

 IMG_1451

På bildet ser vi en samling løpere, noen slitne etter kveldens løp, andre nervøse og skal straks starte. Sentralt på bilde kan Bjørn og Tone smile og glede seg over fornøyde deltagere og masse skryt. Med 33 deltagere inntar de 3. plass i arrangørmesterskapet.

Minner om at alle som ønsker strekktider m.m. kan bestille dette av meg og altså bli oppført på vår e-mailliste.

Neste onsdag er det o-løp fra Venåshytta, denne gangen er det varme på grillen. Fint om du tar med kaffe og litt grillmat og setter av litt ekstra tid av denne onsdagskvelden på fellesskapet vårt.
Thorbjørn ønsker velkommen til løp. Tipper masse stier vil gjøre disse løypene litt enklere, og dermed vil jeg og mange andre løpe litt fortere og også bomme mer enn vanlig!

Resultatliste + vridde resultater

Beste hilsen

Jon Steinar – Atomen BIL