Orientering 29. april

Atomen O-løp 29.4 gikk i utfordrende terreng på flott kart ved Røsneskilen. Thor Palmgren hadde laget krevende løyper, derfor ble det litt bomming på mange. Det er en kunst å justere tempoet for å tilpasse seg litt bush og et utfordrende kurvebilde. 34 deltagere kunne nyte en deilig april kveld i flott vær og fin løpstemperatur. Det dukket opp mange «nye» navn på startlista, dette til stor glede for arrangør.

Helt øverst på resultatlista  ser vi Trude og Tom for andre gang, mens Jon S var heldig med sekundene i langløypa. Dermed står vi med 7 forskjellige vinnere så langt i sesongen.

På resultatlista savner vi Randi og Mari, vi sender en revidert liste i kveld.

På bildet ser vi en glad gjeng fra «Atomen» som var fornøyd med gjennomførte løp.

o2904

Resultatliste_29042015

Jon Steinar